Zoekt u een professionele oefentherapiepraktijk in Heemskerk?

Oefentherapie Broekpolder: Uw coach in houding, beweging, ademhaling en ontspanning.

Zoekt u een professionele oefentherapiepraktijk in Heemskerk?

Naast individuele behandeling, kunt u bij ons terecht voor groepslessen Mensendieck en biedt Oefentherapie Broekpolder een aantal groepslessen. Zo wordt er een zwangerschapscursus (overdag en 's avonds!) gegeven, kunt u samen met u kindje deelnemen aan sportieve binnen- en buitenlessen, worden er Perfect Pilates lessen gegeven en kunt u deelnemen aan een leefstijltraining o.l.v. psychosomatisch oefentherapeut Nathalie én GZ-psycholoog Corinne de Beer.

Mensendieck Buitenkracht

Het is geen hardlopen, het is geen bootcamp, het is geen sportschool. Maar het is wel 45 minuten lekker actief doorstappen en interval training; bij park bankjes of trappetjes doen we spierversterkende- en coördinatie oefeningen; in de buitenlucht! Ook is er tijdens de les altijd aandacht voor uw houding, beweging, ademhaling en ontspanning! Mensendieck Buitenkracht is ons aanbod voor iedereen die op zoek is naar een sportieve activiteit in de buitenlucht maar die toch ook een beetje rekening moet houden met zijn/haar belastbaarheid.

Lestijden:

* maandag en/of dinsdag 17.00-17.45 uur

* maandag 19.00 - 19.45 uur (vanaf begin oktober)

* dinsdag van 10.00 - 10.45 uur (start bij voldoende aanmeldingen in oktober)

* Het seizoen loopt van september tot juni; tijdens schoolvakanties is er geen les.

Kosten

* gratis proefles!

* €10 voor een losse les

* strippenkaart 10x €70 dus een keertje overslaan is geen probleem

We trainen ofwel in park Overbos (verzamelen vanaf P bij sporthal Walvis), of in Broekpolder (verzamelen beneden in hal Gezondheidscentrum/Wijkcentrum Citadel, van daaruit trainen we op verschillende plekken in de wijk).

Heb je interesse in deze lessen? Meld je bij ons aan! Laat het ons ook weten als je voorkeur hebt voor een andere dag of tijd! We starten vanaf oktober weer nieuwe groepen.

Geplaatst op dinsdag 16 januari 2018.

Over Oefentherapie Broekpolder

Dit bericht is geschreven door Oefentherapie Broekpolder. Het bedrijf valt onder coaching uit Heemskerk. Trefwoorden van Oefentherapie Broekpolder uit Heemskerk : oefentherapeut, fysiotherapie, oefentherapie, Mensendieck, pilates, therapie, oefentherapie Mensendieck, begeleiding bij chronische pijn, slaaptherapie, psychosomatische oefentherapie, Mensendieck groepsles, oefentherapie, zwangerschap, zwangerschapsbegeleiding, hyperventilatie, fysiotherapie bij klachten, klachtenbehandeling fysiotherapeut,.

Lees meer over Oefentherapie Broekpolder.