Schoonheidssalon Artemis

Nieuwe samenwerking voor een effectieve aanpak van huidproblemen!

Schoonheidssalon Artemis

De scholen zijn weer begonnen, de kinderen volgen weer hun ritme en wij gaan daarin mee. We hebben allemaal een heerlijke vakantie gehad en de thuisblijvers waren ook lekker vrij om te doen waar ze zin in hadden. De salon is weer helemaal klaar om iedereen te helpen aan een mooie gezonde huid. In deze vakantietijd heb ik veel cliënten gehad met eczeem, psoriasis en acné. Ik begeleid veel mensen met huidproblemen en trek alles uit de kast om een optimaal resultaat te behalen. Dat is voor mij heel fijn, maar ook voor mijn cliënt. Graag vertel ik je in deze blog meer over hoe we dit samen kunnen bereiken met o.a. een nieuwe samenwerking die ik ben gestart. Ook heb ik weer een leuke nazomeractie waar je tot eind september van kunt profiteren!

Een holistische benadering van je huidprobleem Zoals je misschien weet werk ik niet alleen aan de buitenkant maar ook aan de binnenkant op een holistische manier d.w.z. ik kijk ook naar het geheel; de voeding, je levensstijl en de algehele gezondheid. Om deze benadering nog verder te verreiken ben ik sinds augustus gaan samenwerken met Laurens Kalverdijk, hij is een Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut. De reden dat ik met hem werk is dat hij een stap verder gaat. Een Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut kijkt onder andere naar je omgeving, lifestyle, gedachte, ademhalingspatroon, genen en eetpatroon. Graag stelt hij zich aan u voor!

Even voorstellen: Ik ben blij dat ik mijzelf mag introduceren, waarvoor dank Jeannette, mijn naam is Lourens Kalverdijk en ik ben Orthomoleculair Epigentisch Therapeut, ik heb praktijk in Noord-Scharwoude.Veel moeilijke woorden: orthomoleculair wil zeggen de juiste moleculen in het lichaam. Epigentica houdt zich bezig met het bestuderen van hoe genen aan- of uitgezet worden rekening houdend met voeding, levensstijl, stress en beweging. Met andere woorden ik kijk naar het totaal plaatje van de persoon, waarbij ik op zoek ga waarom er bij iemand een proces vastloopt of waarom iemand ziek geworden is. Om vervolgens door aanpassing van levensstijl, aanpassing van voeding en eventueel suppletie met mineralen, vitamines, kruiden de boel weer op de rails te krijgen. Indien nodig worden ook onderzoeken uitgevoerd.

Vanuit de biochemie in het lichaam kunnen veel problemen worden verklaard en opgelost, denk hierbij aan vermoeidheid, hoofdpijnen, allergische reacties, huidproblemen, diabetes II (maar ook I), reumatische aandoeningen, gedragsstoornissen, problemen met afvallen, overgangsklachten etc.. Kortom heel veel. Eenvoudig is het zeker niet omdat het veel kennis vraagt om je te verdiepen in de fysiologie, pathologie en biochemie van het lichaam. Ik heb daarvoor dan ook de nodige opleidingen gevolgd waaronder medische basiskennis en een opleiding tot orthomoleculair epi genetisch therapeut en elke dag leren we bij door stukken te lezen of intervisie te hebben met collega’s.

Voor mensen die aanvullend verzekerd zijn worden de consulten (deels) vergoed. Als klant van Jeannette bij salon Artemis bent u vrij om vrijblijvend eens te informeren naar wat ik zou kunnen doen voor uw gezondheid. Verder vindt u veel informatie op mijn website: http://www.lourenskalverdijk.nl – e-mail: info@lourenskalverdijk – mobiel: 0653785687

Effectieve aanpak van allergieën, eczeem, psoriasis en acné Laatst had ik een cliënt met allergische reacties, die echt bijna niets kon verdragen. Ik heb voor haar een persoonlijke blend gemaakt. Een blend is een mengsel van pure en essentiële oliën met een specifieke therapeutische werking voor de huid. Gelukkig kon zij deze blend goed verdragen. Daarnaast heb ik haar ook naar Lourens doorverwezen om tot de kern van het probleem te komen.

Met de samenwerking tussen de salon en Laurens kunnen we een effectieve aanpak bieden voor het behandelen van b.v. eczeem, psoriasis en acné. De acné behandelingen in mijn salon en de consulten bij Laurens worden bovendien deels vergoed door de zorgverzekering. Wil jij ook een super mooie en gezonde huid en wil je er echt voor gaan? Bel dan even op zodat ik kan zien wat ik voor je kan betekenen!

Nazomer acties! Zoals gebruikelijk zijn er weer nieuwe acties en nieuwe behandelingen!

Gratis Sothys Oog-en lippenreiniger Na de vakantie periode hebben we een hele leuke actie van Sothys, normaal zijn de cleanser en lotion met een inhoud van 200 ml maar we hebben nu een verpakking met dubbele inhoud voor dezelfde prijs van € 59,-. En als cadeau krijg je een Sothys oog en lippenreiniger zonder parfum en zonder parabenen en met extract van de klaproos er gratis bij. De démaquillant yeux et lèvres reiniger behoort tot de unieke lijn van Sothys voor de gevoelige huid en ogen, het bevat mineraal water uit Spa en is 100% natuurzuiver.

Behandeling voor de gevoelige huid voor € 59,95 Er is ook een unieke behandeling voor de gevoelige huid met Eau Thermal Spa. Deze kalmerende behandeling is nu met een aantrekkelijke korting van € 79,95 voor € 59,95.

Wat houdt de behandeling in:

• Reiniging van de huid • Aanbrengen van een masker • Aanbrengen van een serum • Een speciale massage voor de gevoelige huid met porseleinen lepels • Een hydraterend masker • Afsluiting een speciale crème

De hele behandeling duurt ongeveer 60 minuten.

Geplaatst op woensdag 5 september 2018.

Over Schoonheidssalon Artemis

Dit bericht is geschreven door Schoonheidssalon Artemis. Het bedrijf valt onder schoonheidssalon uit Heemskerk. Trefwoorden van Schoonheidssalon Artemis uit Heemskerk : schoonheidssalon, Acces Bars, bindweefselmassage, schoonheidssalon Heemskerk, huidverbetering, acne behandeling, lichaamsbehandeling, bioptron lichttherapie,kleurentherapie,Acces Bars.

Lees meer over Schoonheidssalon Artemis.