Ontdek een gloednieuwe behandeling voor totale ontspanning. Nu met scherpe kennismakingskorting!

Wat gaat de tijd toch snel. De feestdagen zijn alweer in aantocht. Wil jij ook een mooie gladde en stralende huid met deze dagen?

Ontdek een gloednieuwe behandeling voor totale ontspanning. Nu met scherpe kennismakingskorting!

Ontdek een gloednieuwe behandeling voor totale ontspanning. Nu met scherpe kennismakingskorting!

Wat gaat de tijd toch snel. De feestdagen zijn alweer in aantocht. Wil jij ook een mooie gladde en stralende huid met deze dagen? Ontdek dan in deze blog wat een peeling voor jouw huid kan betekenen. Daarnaast introduceer ik een gloednieuwe behandeling voor totale ontspanning en het behandelen van lichamelijke en geestelijke klachten. Nu met een scherpe kennismakingsactie, alléén geldig in de maand november. Ook voor je Sinterklaasaankopen hebben we een speciale ‘koopochtend’ met leuke kortingen op cadeaus alléén geldig op zaterdag 18 november. Lees snel verder!

Maak kennis met een peeling passend bij jouw huid In mijn salon is het elke keer weer een wauw effect als ik een peeling gebruik bij mijn klanten. Er zijn verschillende peelingen verkrijgbaar van het merk Sothys en van Jan Marini. Om een passende keuze te maken, bespreken we eerst in een intake gesprek wat je persoonlijke wensen zijn en wat je wilt bereiken met je huid. Aan de hand daarvan geef ik jou een advies op maat. Meestal wordt er een kuur geboekt in de salon voor het mooiste resultaat, maar uiteraard kun je ook 1 behandeling boeken.

Wat houdt een peeling in? Een peeling verwijdert op een veilige en gecontroleerde manier de bovenste huidlaag, zodat deze zal worden vervangen door nieuwe en gezonde huidcellen. Het resultaat is een gezonde, gladde en stralende huid.

Hoe wordt een peeling aangebracht? Je huid wordt gereinigd en daarna word de peeling aangebracht. Je kan ook kiezen voor een volledige behandeling. In deze behandeling zit een gezichtsmassage en een gezichtsmasker.

Waarom zou je een peeling gebruiken voor jouw huid? – Verminderen van fijne lijntjes en rimpels – Verjonging van je huid – Verminderen van grove poriën – Verminderen van een grove structuur – Verminderen van acne (deels of volledige vergoed via zorgverzekering) – Verminderen van pigmentvlekken – Verminderen van rosacea – Verminderen van een rokershuid

Wat kost een peeling? Er is al een peeling vanaf € 65,-.

Nieuw in de salon! De Acces Bar. Er is in de salon een nieuwe behandeling bij gekomen: De Access Bars. Dit is een behandeling van ongeveer een uur. Zelf ben ik er helemaal weg van! Het is een zachte aanraking van 32 punten op je hoofd. Ieder punt vertegenwoordigt een thema dat kan corresponderen met vastgezette overtuigingen of inprentingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onzekerheden over jezelf, maar ook kan een Bar sessie heilzaam werken op allerlei lichamelijk en geestelijke aspecten.

Voor wat voor klachten is de Acces Bars goed?

– Aanpak van angsten en fobieën – Aanpak van depressie – Aanpak van vermoeidheid en slapeloosheid – Het verminderen van stress – Versterken van het immuunsysteem

Na de sessie voel je je heerlijk ontspannen en leeg in je hoofd. Door de 32 punten zachtjes aan te raken vindt er een energiestroom plaats. Je ligt heerlijk ontspannen op de stoel en hoeft verder niets te doen.

Introductie aanbieding (t/m 30 november 2017) Ter Introductie bied ik deze sessie aan in kuur verband voor het beste resultaat (3 sessies) voor een ongelofelijk bedrag van € 60,00 per sessie. Per 1 december wordt het bedrag € 75,00 per sessie.

Geplaatst op dinsdag 7 november 2017.

Over Schoonheidssalon Artemis

Dit bericht is geschreven door Schoonheidssalon Artemis. Het bedrijf valt onder schoonheidssalon uit Heemskerk. Trefwoorden van Schoonheidssalon Artemis uit Heemskerk : schoonheidssalon, Acces Bars, bindweefselmassage, schoonheidssalon Heemskerk, huidverbetering, acne behandeling, lichaamsbehandeling, bioptron lichttherapie,kleurentherapie,Acces Bars.

Lees meer over Schoonheidssalon Artemis.