Nieuwe behandelingen bij Artemis! Uitnodiging Open Dag 9 juni 2018

Deze maand staat voor mij in het teken van educatie. Als eigenaresse van Schoonheidssalon Artemis is het mijn passie om vrouwen een goed gevoel te geven.

Nieuwe behandelingen bij Artemis! Uitnodiging Open Dag 9 juni 2018

Met mijn specialiteit in huidverbetering zorg ik dat mijn klanten van een huid met rimpels, fijne lijntjes, eczeem en/of huidveroudering weer een gezonde en stralende huid terugkrijgen. Ik vind het belangrijk om up-to-date te blijven in mijn vak en op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Deze maand ga ik dan ook twee nieuwe cursussen volgen waarover ik je graag iets meer vertel in deze blog. Ben je nieuwsgierig naar deze behandelingen? Dan nodig ik je graag uit voor de open dag op 9 juni bij Schoonheidssalon Artemis!

Cupping Massage

Wat is cupping massage? Cupping massage is afkomstig uit de Oosterse geneeswijze. Het zorgt ervoor dat de huid haar afvalstoffen kan kwijtraken. Het stimuleert het bindweefsel en zo ontstaat er een betere doorbloeding en het heft blokkades in de energie stroom op. Een cupping massage is geschikt voor iedereen die last heeft van een vermoeide huid, huidveroudering en een rokershuid.

Een cupping massage zorgt o.a. voor :

- Een betere doorbloeding in je huid

- Losmaken van verklevingen

- Liften van je huid

- Een diep gereinigde huid

- Huidverjonging

- Vermindering van vochtophoping

- Meer collageen en elastine aanmaak

Collageen en Bindweefsel versterking

Naast deze cursus ga ik ook een cursus volgen bij de Ortho Health Foundation. Dat is een cursus om collageen en bindweefsel te versterken van binnenuit. Daar leer ik om jou te helpen met het ontgiften van je bindweefsel en je huid, haar en nagels te verbeteren met advies over voeding en nutriënten. Het is geschikt voor iedereen die last heeft van bindweefsel zwakte, huidveroudering, huid, haar en nagelproblemen.

Deze twee cursussen geven een meerwaarde aan mijn Bindweefselmassages die ik momenteel geef in mijn salon en zal ze dan ook samenvoegen in mijn behandelingen samen met licht- en kleurentherapie en Aromatherapie.

Nieuw product: Jan Marini Hyla3D

Dan is er nog iets nieuws: mijn prachtig merk Jan-Marini heeft een nieuw product: Hyla3D, dit is een uniek hyaluronzuur serum dat in alle lagen van de huid zich gaat binden met vocht. Als we ouder worden verliezen we vocht en zal de huid droger worden, met als gevolg het ontstaan van fijne lijntjes en rimpels. Hyla3D heeft een 3-dimensionale werking voor het herstellen van het lichaamseigen hyaluronzuur en volume in de huid. Tijdens een demonstratie op de Open Dag vertel ik je daar alles over!

Uitnodiging Open dag 9 juni 2018!

Wil jij meer weten over bovenstaande huidverbeterende behandelingen en de Hyla3D? Dan nodig ik je uit voor de open dag op 10 juni bij Schoonheidssalon Artemis. Je kunt dan zien en voelen hoe deze behandelingen in zijn werk gaan en profiteren van speciale aanbiedingen die alléén gelden op deze dag. De demonstraties zijn van 10:30 tot 12:30 uur en van 13:30 tot 15:30 uur.

Aanmelden

Je kunt je inschrijven door een e-mail te sturen naar jeannettezijlstrabuis@gmail.com of bellen naar 0251-241613 of 0653833621. De kosten zijn € 25,- p.p. Als je besluit om van een van de aanbiedingen gebruik te maken wordt het bedrag van € 25,- in mindering gebracht.

Geplaatst op dinsdag 24 april 2018.

Over Schoonheidssalon Artemis

Dit bericht is geschreven door Schoonheidssalon Artemis. Het bedrijf valt onder schoonheidssalon uit Heemskerk. Trefwoorden van Schoonheidssalon Artemis uit Heemskerk : schoonheidssalon, Acces Bars, bindweefselmassage, schoonheidssalon Heemskerk, huidverbetering, acne behandeling, lichaamsbehandeling, bioptron lichttherapie,kleurentherapie,Acces Bars.

Lees meer over Schoonheidssalon Artemis.