Informatie-avond basiscursus tekenen

proefles tekenen

Informatie-avond basiscursus tekenen

proefles basiscursus tekenen In september start er een basiscursus tekenen, gebaseerd op het tekenen met de rechter hersenhelft. Op dinsdagavond 6 september is er een gratis proefles.

proefles basiscursus tekenen

In september start er weer een basiscursus tekenen op basis van het tekenen met de rechter hersenhelft. Eerst wordt er een proefles gegeven waarin wordt uitgelegd wat deze methode inhoud. Deelname aan deze proefles is gratis, maar opgeven is wel noodzakelijk. De tekenlessen zijn gebaseerd op de tekenmethode van Betty Edwards: leer tekenen met je rechter hersenhelft. Hiermee leer je op een andere manier kijken, waardoor de tekenvaardigheden ontwikkeld worden. Deze lessen zijn geschikt voor mensen die graag willen leren tekenen en voor gevorderden die beter willen leren tekenen. Het is een stap-voor-stap cursus waarin aan alle aspecten van het tekenen naar de werkelijkheid aandacht wordt besteed: lijnen, ruimte, perspectief en verhoudingen, licht en donker. In de laatste 4 lessen wordt er specifiek aandacht besteed aan portrettekenen. De cursus start op dinsdagavond 13 september en bestaat uit 10 lessen.

Op dinsdagavond 6 september wordt er eerst proefles van een uur gegeven: de toekomstige deelnemers krijgen informatie over de inhoud van de lessen, wat er nodig is aan materiaal en er wordt nog getekend: neem hiervoor zelf een potlood mee. Covid is nog steeds onder ons. Daarom kunnen er niet meer dan 8 deelnemers geplaatst worden. De proefles begint om 19.00 uur. Mochten er meer dan 8 deelnemers zijn, dan is er nog een proefles om 20.30 uur. De proefles en de cursus worden gegeven op de bovenverdieping van de Mariaschool in Heemskerk. Opgeven voor de proefles kan via de mail: jokevanbree@hotmail.com of via de website www.jokevanbree.nl.

Geplaatst op donderdag 18 augustus 2022.

Over Atelier Joke van Bree

Dit bericht is geschreven door Atelier Joke van Bree. Het bedrijf valt onder kunstenaar uit Heemskerk. Trefwoorden van Atelier Joke van Bree uit Heemskerk : kunst, kunstenaar, workshops, tekencursus.

Lees meer over Atelier Joke van Bree.