Coaching en begeleiding voor jong volwassenen

Veel jeugd lees kampt met onzekerheden, dit hoeft niet!

Coaching en begeleiding voor jong volwassenen

Jong volwassenen in hun kracht.

Ik geef ook coaching aan Jong volwassenen, deze groep mensen kampt met veel druk en veel onzekerheden, ze moeten tegenwoordig veel! , hard studeren, vrienden maken en behouden, eventueel werken, relaties enzovoort. Over het algemeen zie ik hier heel vaak een tekort aan positief zelfbeeld. Zoals ben ik wel goed genoeg, vinden ze mij niet vreemd, word ik wel geaccepteerd? De media maakt het er ook niet beter op, prachtige foto’s van hoe mooi iedereen wel is (Photoshop) of hoe gespierd!!!!. Dames die stoppen met eten omdat ze ook zo’n slank figuurtje willen hebben als de gefotoshopte dame. Dames die onzichtbaar willen zijn en zich terugtrekken. Vaak op hun kamertje zitten.

Vaak zie je bij de jongens boosheid of zelfs agressief gedrag ( ik wil gezien worden!), Boosheid, schreeuwen (ik wil gehoord worden!). zijn, zich afzetten tegen hun ouders/school, verdrietig zijn, zich terugtrekken, veel op internet, verkeerde vrienden of vriendinnen etc.

Het is zo van belang hier aan te werken zodat iemand vindt en ook daadwerkelijk gaat voelen, ik ben wel goed genoeg!, ik ben niet vreemd!, ik accepteer mezelf helemaal zoals ik ben!, ik doe wat ik kan en dat is goed genoeg! Ik mag er zijn. Ik ben belangrijk! Wanneer dit gebeurt veranderd er nog veel meer bij iemand!

Het werken aan jezelf, jezelf accepteren zoals je bent, het niet anders willen zijn, daarom minder geneigd te zijn mee te willen lopen in een groep. In je eigen kracht gaan staan. Dat is zo belangrijk voor iedereen in welke leeftijdscategorie dan ook, maar met name als kinderen al vroeg leren, dat ze helemaal OKÉ zijn zoals ze NU zijn, zullen ze zich als prettiger mens verder ontwikkelen.

Geplaatst op donderdag 2 februari 2017.

Over InZichtswerk

Dit bericht is geschreven door InZichtswerk. Het bedrijf valt onder coaching uit Heemskerk. Trefwoorden van InZichtswerk uit Heemskerk : tekort aan eigenwaarde, zelfbeeld coaching, coaching bij ongelukkig zijn, coaching bij verdriet, begeleiding chronische ziekte, hulp bij spanning, hulp bij stress, slecht slapen, drukte in je hoofd, traumaverwerking, klankschaalmassage, holistische therapie, holistische therapeut, stress,.

Lees meer over InZichtswerk.