YogaChi Heemskerk in Heemskerk

YogaChi Heemskerk: Yogastudio.

Over YogaChi Heemskerk

YogaChi Heemskerk valt onder de rubriek gezondheidscentrum uit Heemskerk.

Leer jouw negatieve energie omzetten in positieve kracht en vreugde. Hoe minder blokkerende energie, hoe minder kans op ziekte. Maak kennis met de duizenden jaren Taoïstische ( verborgenChinese ) wijsheid. Ervaar deze in lichamelijke oefeningen bij YogaChi. Doe een gratis proefles..

Voor bedrijven en personen in en rond Heemskerk kunt u stress en vermoeidheid aanpakken. Healing Tao oefeningen bieden u het optimale gemak om gezond, vitaal en ontspannen te gaan leven. zie www.yogachi.nl

Over Johan: Het gezicht achter YogaChi Heemskerk is Johan. Hij is senior yogaleraar met ruim 44 jaar ervaring in het geven van Tao lessen. Johan gecertificeerd Universal Healing Tao instructeur. http://www.healingtao.info/instructeurs/johan-karrenbeld/

Naast de Tao yoga lessen / mindfulness lessen, kunt u bij YogaChi Heemskerk ook terecht voor diverse workshops.

Voor de mogelijkheden en meer informatie kunt u altijd een kijkje op de website nemen: www.yogachi.nl. Voorts kunt u ook terecht op www.daoschoolholland.nl. Natuurlijk kunt u ook altijd persoonlijk contact opnemen. YogaChi Heemskerk staat u graag te woord.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

YogaChi Heemskerk uit de rubriek gezondheidscentrum uit Heemskerk is gevestigd aan de Elbestraat 6 in Heemskerk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-57227920.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij YogaChi Heemskerk zijn o.a. :