Wolparadijs Pipbella in Heemskerk

Voor de leukste kinderhoedjes

Over Wolparadijs Pipbella

Wolparadijs Pipbella valt onder de rubriek hobbywinkel uit Heemskerk.

Al vele jaren ben ik gefascineerd door schapen en uiteraard hun prachtige wollen vacht! Door de vele soorten schapenrassen bestaan er ook vele soorten wol, met deze verschillende wol soorten kunt u de mooiste creaties maken! Ik maak verschillende mooie producten van de wol van schapen waaronder hoedjes voor kinderen en uiteraard ook voor volwassenen.

Daarnaast verf ik sokkenwol in alle kleuren van de regenboog en verkoop deze aan u als klant zodat u hier dan hele leuke en vooral fleurige sokken van kunt maken.

Daarnaast start ik binnenkort weer met een leuke workshop engel naaldvilten! Houdt de site in de gaten voor actuele data en tijden.

Wilt u liever onder het gezelschap van alleen maar gezellige mensen en koffie en thee aan uw eigen handwerk werken? Dan bent u bij mij ook van harte welkom. Ik vraag wel een kleine vergoeding voor de koffie/thee en een koek.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u terecht op mijn Facebookpagina of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Wolparadijs Pipbella uit de rubriek hobbywinkel uit Heemskerk is gevestigd aan de Breedweerlaan 111 in Heemskerk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0655926195.

Diensten en producten voor hobbywinkel

Trefwoorden die horen bij Wolparadijs Pipbella zijn o.a. :

Nieuws van Wolparadijs Pipbella in Heemskerk

Indoor kerstmarkt

Indoor kerstmarkt

A9 studio’s

Dreads

Dreads

Vandaag zelf geverfde wol gebruikt om dreads te maken

Wol verven

Wol verven

Ook sokkenwol leren verven ? Of leren spinnen ?