Tentsupply in Spaarndam

Tentsupply: Tenten en overkappingen voor evenementen.

Over Tentsupply

Tentsupply valt onder de rubriek evenementen bureau in Heemskerk.

Door middel van prachtige overkappingen en tenten draagt Tentsupply graag bij aan de sfeer van uw evenement.

De gezichten achter Tentsupply zijn Roel Nelis, Dave van Geldorp en Joost van Duijn. Roel en Dave zijn de eigenaren van Tentsupply en Joost is de accountmanager.

Iedereen binnen het team is anders, echter hebben ze samen één gemeenschappelijk doel: Stijlvolle ruimtes kunnen creëren voor een onvergetelijke ervaring. U krijgt één vast contactpersoon, van aanvraag tot na de oplevering. Er zal een ervaren en gemotiveerd team bij u komt die de (de-) montage op locatie komt verzorgen.

U kunt voor uw evenement bij Tentsupply de mooiste tenten huren. Hieronder ziet u een overzicht uit welke tenten u kunt kiezen. Naast tenten, kunt u bij Tentsupply ook een podiumoverkapping, vloeren of een tijdelijke bedrijfsruimte huren.

De tenten:

- Aluhal.

- Stretchtent.

- Pagotent.

- Transparante tenten.

- Paviljoen tenten.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Tentsupply? schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Tentsupply uit de rubriek evenementen bureau uit Heemskerk is gevestigd aan de Inlaagpolder 1B in Spaarndam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 023-2052065.

Diensten en producten voor evenementen bureau

Trefwoorden die horen bij Tentsupply zijn o.a. :