Oefentherapie Broekpolder in Heemskerk

Oefentherapie Broekpolder: Uw coach in houding, beweging, ademhaling en ontspanning.

Over Oefentherapie Broekpolder

Oefentherapie Broekpolder valt onder de rubriek coaching uit Heemskerk.

Zoekt u een professionele oefentherapiepraktijk in Heemskerk? Dan bent u bij Oefentherapie Broekpolder aan het juiste adres. Oefentherapie Broekpolder is uw coach in beweging, houding, ademhaling en ontspanning.

De diensten/ therapie soorten die Oefentherapie Broekpolder kan aanbieden ziet u hieronder terug:

Oefentherapie Broekpolder biedt individuele behandelingen oefentherapie mensendieck, zoals bij klachten aan uw rug, nek, hoofdpijn, houdingsproblemen. Maar ook bieden we begeleiding bij chronische pijn, psychosomatische oefentherapie, slaaptherapie en groepslessen aan.

Individuele oefentherapie: Zwangeren (rug/bekken klachten), scoliose, ouderen, draaiduizeligheid, slaaptherapie, psychosomatische oefentherapie (bijv bij overspanning, burn out, hyperventilatie, of hulp bij rouw of milde depressie), chronische pijn en oefentherapie Mensendieck (kinderen met houdingsproblemen, mensen met houdingsgerelateerde problemen aan knieen, rug, nek, schouders).

Groepslessen: Mensendieck buitenkracht, zwangerschapscursus, Mensendieck groepsles, Mensendieck pilates en leefstijltraining.

Klanttevredenheid staat bij Oefentherapie Broekpolder zeer hoog in het vaandel. U zult dan ook, wanneer u in behandeling bent hier altijd over in gesprek kunnen gaan met ons, zo kunnen wij de beste behandeling op maat voor u aanbieden. U heeft altijd dezelfde therapeut en we bieden u begeleiding en oefeningen die direct voor u toepasbaar zijn.

Na afronding van het behandeltraject bij Oefentherapie Broekpolder zult u een klanttevredenheidsonderzoek per email ontvangen. Oefentherapie Broekpolder stelt het zeer op prijs wanneer u anoniem uw mening geeft over de therapie, therapeut en de lessen.

U kunt voor meer informatie een kijkje op de website nemen. Heeft u een vraag aan Oefentherapie Broekpolder? Schroomt u dan niet om contact op te nemen. U zal netjes en vriendelijk te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Oefentherapie Broekpolder uit de rubriek coaching uit Heemskerk is gevestigd aan de Steenhouwerskwartier 29D in Heemskerk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0251-248006.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Oefentherapie Broekpolder zijn o.a. :

Nieuws van Oefentherapie Broekpolder in Heemskerk

Mindful Run

Mindful Run

Mindful Run is een combinatie van Mindfulness, Ademhalingstechnieken en Hardlopen / Wandelen met als resultaat MINDER STRESS en MEER ENERGIE.

MindfulRun

MindfulRun

Mindful Run is een combinatie van Mindfulness, Ademhalingstechnieken en Hardlopen / Wandelen met als resultaat MINDER STRESS en MEER ENERGIE.

Zoekt u een professionele oefentherapiepraktijk in Heemskerk?

Zoekt u een professionele oefentherapiepraktijk in Heemskerk?

Oefentherapie Broekpolder: Uw coach in houding, beweging, ademhaling en ontspanning.