Monique's Hoofcare in Heemskerk

Monique's Hoofcare: Professionele hoefverzorging van paarden en pony's,

Over Monique's Hoofcare

Monique's Hoofcare valt onder de rubriek dierverzorger uit Heemskerk.

U wilt uw paard of pony graag op een rustige en professionele wijze laten bekappen? Dan bent u bij Monique's Hoofcare aan het juiste adres.

Doordat ik met mijn eigen paard te maken kreeg met hoefproblemen ben ik me hierin gaan verdiepen. Ik vond het zo leuk en interessant waardoor ik hier uiteindelijk in 2015 cursussen voor ben gaan volgen, na het afronden van diverse cursussen ben ik dit jaar begonnen met mijn eigen bedrijf!

De hoeven van een paard zijn uiteraard erg belangrijk voor een gezond en pijnvrij bestaan, mijn doel is om eigenaren te laten zien dat een paard prima blootvoets door het leven kan gaan waar andere hoefsmeden er gelijk ijzers onder slaan ga ik kijken naar een andere passende oplossing welke beter is voor het paard en/ of ezel.

Daarnaast verkoop ik ook diverse producten voor het welzijn van de hoeven van uw paard. Wilt u meer informatie over mijn werkwijzen of wilt u een afspraak maken? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Monique's Hoofcare uit de rubriek dierverzorger uit Heemskerk is gevestigd aan de Carel van Manderstraat 45 in Heemskerk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-28564587.

Diensten en producten voor dierverzorger

Trefwoorden die horen bij Monique's Hoofcare zijn o.a. :