LCVA, de ondernemer voor ondernemers in Heemskerk

LCVA, de ondernemer voor ondernemers

Over LCVA, de ondernemer voor ondernemers

LCVA, de ondernemer voor ondernemers valt onder de rubriek adviesbureau uit Heemskerk.

Het gezicht achter LCVA, de ondernemer voor ondernemers is Linda Commandeur. Linda helpt ondernemers en ZZP'ers bij het stabiliseren, systematiseren, ontwikkelen en groeien van hun bedrijf. Linda neemt de randzaken van uw bedrijf over zoals dagelijks management, facturatie, social media en de organisatie van evenementen.

Linda richt zich vooral op het ontwikkelen, opzetten en systematiseren van processen en het aanbrengen van structuur binnen bijvoorbeeld het dagelijks management, de financiën, de marketing en communicatie en het leveren van producten-diensten. Daarnaast organiseer ik evenementen/trainingen/presentaties en biedt zij hierbij ondersteuning. Zo komt er voor jou als ondernemer(ZZP/MKB) meer tijd vrij om je bezig te houden met jouw corebusiness of andere belangrijke zaken in en om jouw bedrijf. Denk aan vrije tijd, gezin, gezond leven, gezondheid, meer klanten, meer omzet etc.

Neemt u contact op met LCVA voor de mogelijkheden. LCVA, de ondernemer voor ondernemers staat u altijd netjes te woord.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

LCVA, de ondernemer voor ondernemers uit de rubriek adviesbureau uit Heemskerk is gevestigd aan de Laan van Archeologie 151 in Heemskerk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-13782862.

Diensten en producten voor adviesbureau

Trefwoorden die horen bij LCVA, de ondernemer voor ondernemers zijn o.a. :