Fleming Fotografie in Heemskerk

Fleming Fotografie: Gespecialiseerd in newborn shoots.

Over Fleming Fotografie

Fleming Fotografie valt onder de rubriek fotograaf in Heemskerk.

Fleming Fotografie is een professionele fotograve die zich gespecialiseerd heeft in newborn shoots. Naast newborn fotografie kunt u bij Fleming Fotografie ook terecht voor diverse andere soorten fotografie, zoals:

- Kinderfotografie, babyfotografie, familiefotografie, volwassenen fotografie en zwangerschapsfotografie. Uitgebreide informatie over deze soorten fotografie kunt u op de website terug vinden.

Het gezicht achter Fleming Fotografie is Hester Fleming. Hester haar passie ligt bij het maken van foto's van gezinnen, kinderen, baby's en portretfotografie. Baby's die de wereld verkennen, dat is mooi om te zien. Ze zijn zo puur, klein en vertederend. Kinderen kunnen opgaan in hun eigen fantasie en dat is mooi om vast te kunnen leggen.

Fleming Fotografie werkt het liefst gewoon buiten, niet vanuit een studio. Buiten in de natuur kunnen namelijk erg veel mooie foto's gemaakt worden.

Bekijkt u de website voor voorbeelden en meer informatie. Mogelijkheden bespreken of heeft u een vraag? Neemt u dan contact op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Fleming Fotografie uit de rubriek fotograaf uit Heemskerk is gevestigd aan de Luxemburglaan 545 in Heemskerk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-18044076.

Diensten en producten voor fotograaf

Trefwoorden die horen bij Fleming Fotografie zijn o.a. :