De Tuinen van Renee Koen in Heemskerk

De Tuinen van Renee Koen uit Heemskerk heeft geen profiel.

Wat doet De Tuinen van Renee Koen in Heemskerk

De Tuinen van Renee Koen is een hovenier uit Heemskerk. Men is gevestigd aan de Schutterskwartier 23. Het telefoonnummer van De Tuinen van Renee Koen in Heemskerk is 06-10366332.

Is De Tuinen van Renee Koen in Heemskerk uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Heemskerkonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

De Tuinen van Renee Koen in Heemskerk valt onder de rubriek hovenier. Een hovenier uit Heemskerk levert onder andere :

Is je tuin toe aan een opknapbeurt of wil je graag een compleet nieuwe tuin laten aanleggen? Dan ben je bij mij helemaal aan het juiste adres. Als gepassioneerd tuinontwerper, kom ik graag bij je thuis om de mogelijkheden te bespreken. Mijn naam is Renee Koen en inspiratie voor mijn ontwerpen doe ik op door het bezoeken van Engelse tuinen, kijken naar kunst, wandelen door de duinen en door het genieten van buitenlandse tuinen. Ik ontwerp de tuinen zoals een compositie van een mooi schilderij. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Elly en Jos donderdag 11 oktober 2018

4,5 sterren

“Renee heeft met haar ontwerp, van onze niet al te grote kavel een prachtige, sfeervolle en groter lijkende tuin gemaakt. Wij kregen veel enthousiaste reacties en zijn er erg blij mee!”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 1 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 9.