Acupunctuur Energieker in Heemskerk

Bij Acupunctuur Energieker kunt u terecht met al uw gezondheids- en pijnklachten.

Over Acupunctuur Energieker

Acupunctuur Energieker valt onder de rubriek geneeskunde uit Heemskerk.

Wanneer u veel last heeft van gezondheidsklachten kan dat vervelende consequenties hebben in het dagelijks leven. Acupunctuur kan u verlichting geven bij vele gezondheidsklachten en zult u zich beter gaan voelen, dit zal resulteren in een energieker leven en minder gezondheidsklachten.

Wanneer u bij mij voor de eerste keer in de praktijk komt zal ik eerst gaan kijken naar uw gezondheidsklachten en de verschillende oorzaken. Zo kan het zijn dat mensen met bijvoorbeeld vermoeidheidsklachten of hoofdpijnklachten worden behandeld op verschillende wijzen. Ieder mens is namelijk uniek en vraagt daarom ook om een unieke behandelwijze.

Daarnaast kunnen we samen gaan kijken naar uw voedingspatroon, vanuit de Chinese cultuur is het namelijk heel gebruikelijk om door middel van de dagelijkse voeding de gezondheid te verbeteren en/of te bevorderen.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u terecht op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Acupunctuur Energieker uit de rubriek geneeskunde uit Heemskerk is gevestigd aan de Gildenplein 5 in Heemskerk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-37272262.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij Acupunctuur Energieker zijn o.a. :